نشست مشورتی نقش معلولیت

نشست مشورتی نقش معلولیت در برنامه‌های جمعیت هلال احمرIRCS با همکاری کمیته بین الملل صلیب سرخ ICRC

تاریخ: 1395/10/4

این نشست در اواخر آبان ماه سال 1395 با حضور آقای دکتر ابراهیمی ریاست دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، آقای دکتر پیشگاهی مدیرکل توانبخشی، آقای مرعشیان مشاور کمیته بین‌الملل صلیب سرخ، آقای دکتر آقا جانی معاون مدیرکل توانبخشی جمعیت هلال احمر، آقای دکتر کلود تاردیف مدیر پروژه ارائه خدمات توانبخشی بشر دوستانه کمیته بین الملل صلیب سرخ و سرکار خانم مرعشی مدیرعامل مؤسسه خیریه زنجیره امید برگزار گردید.
نخست جناب آقای دکتر ابراهیمی ریاست محترم دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران فرمودند: در حوزه کودکان وارد شدن هنر می خواهد، و اینکه نوع خدمات ما متفاوت از گذشته شده است.
مریم مرعشی مدیرعامل خیریه، در نشست مشورتی نقش معلولیت در برنامه‌های جمعیت حلال احمر با همکاری کمیته بین الملل صلیب سرخ، تآکید بر کار توانبخشی داشتند و همچنین توانبخشی اطفال را مطرح کردند.
مرعشی اعلام کرد، از ژوئن سال 2007 روی ارتوپدی اطفال در زنجیره امید کار شده است و من به عنوان متخصص صحبت نمی کنم، ولی در اثر تجربه اثرات توانبخشی را در زنجیره امید دیده‌ام.
ما می‌دانیم بیشترین مشکل بچه ها در ناحیه تحتانی، لگن و اسکولیوز سون می باشد و ما حتی فلج ایر هم داشته ایم. تیم مناسب درمانی شامل کل پرسنل توانبخشی، فیزیوتراپی، کار درمان ذهنی و گفتار درمان می‌باشد که باید پروتکل اطفال را آموزش ببینند، زیرا درمان اطفال متفاوت از بزرگسالان می‌باشد.
ایشان اظهار داشتند: خوشبختانه این تیم در زنجیره امید ایجاد شده است و ما در حال حاضر یک تیم کامل در توانبخشی، با تکنیکهای جدید که به روزسانی شده است داریم.
به طور مثال: ما یک بیماری با مشکلات کامپلکس داشتیم، که دارای اسکولیوز شدید و CP بود، به نام مینا که به علت عدم دسترسی خانواده به پزشک بیماری او پیشرفت کرده بود. وقتی به زنجیره مراجعه کرد، قادر به هیچگونه حرکتی نبود. ولی امروز مینا با یاری خدا و کمک زنجیره می تواند بدون واکر راه برود .
مواردی که ما در اثر تجربه توانستیم کسب کنیم:
- تعامل با پزشکان
- پروتکل های واحد برای درمان اطفال
- کار گروهی
مشکلاتی که می توانیم در فکر رفع آن باشیم:
- پایین بردن هزینه 
- قرار گرفتن توانبخشی تحت پوشش بیمه 
- آموزش خانواده
- در اختیار گذاشتن کتابهای آموزشی
نتیجه گیری:
بالا بردن کیفیت با ارزش تر از بالا بردن کمیت است. کیفیت کار در توانبخشی، مهمتر از پیشرفت تکنولوژی در این کار موثر می باشد. درمان تکمیلی رشته ارتوپدی100% توانبخشی است و من فکر می کنم توانبخشی 50% یا 60% در کنار عمل جراحی موثر است. 

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید


تازه ترین اخبار

نیکو گشتی در زنجیره امید

آشنایی گروهی از خیرین با فعالیتهای موسسه زنجیره ا...

مطالعه خبر

قلب کوچک محمدعلی به یاری شما محتاج است

محمدعلی۱۱ ساله‌ بیماری مادرزادی قلبی دارد

مطالعه خبر